Kallt!

Jag kom hem för ett bra tag sedan och jag fryser fortfarande, gud vad kallt det har varit de senaste dagarna! Idag när jag skulle till skolan var det liksom två grader hemma hos mig, alldeles för kallt! Bara att vänta på att snön kommer nu ju, hahah ;). Jag hörde någonstans att den här vinter skulle bli extremt kall, har ingen aning om ifall det stämmer.. Är det någon som vet? Jag hoppas inte på det i alla fall, jag fryser liksom redan nu! :P

Bilderna kommer från när jag och Felicia var på långpromenad hemma hos Camilla i Alingsås i sommras, då var det varmt och skönt.. Vill ha sommar hela året! Eller näää.. gillar höstern och vintern också.. Om det bara kunde sluta vara så kallt!! ;)


Jag hatar att bilderna får mycket sämre kvalité när man laddar upp dem i bloggen!!


Nu ska jag sätta mig lite med photoshop, måste få klar en serie till digitalt skapande till imorgon. Men ha det så bra! Kraam <3
//Nicole

Ingen idrott idag

Jag bestämde mig för att hoppa idrotten idag eftersom jag har fått jätte ont i halsen.. :( Det började igår och nu har det bara blivit värre.. Det var inte alls länge sedan jag var sjuk sist ju! Hoppas att detta går över fort bara...
Men eftersom min nästa lektion inte börjar förrän klockan kvart i 12 har jag en hel del tid att bara ta det lugnt på nu :) . Hade tänkt kolla lite på "How I met your mother" nu. Jag älskar den serien! Visst är den grym? ;) Barney är ju helt aawesome, haha ;)

Men Hoppas ni får en toppendag!
Kraam! //Nicole


Alfons

Kom hem från stan för ett tag sedan och är nu sjukt trött! Det är ingen hemma förutom jag och Alfons så vi ligger och kollar på Family guy. Eller aa, jag kollar på Family guy och Alfons vill bli kliad bakom öronen, hehhe ;) Kolla vilken kul bild jag hittade av honom på datorn, från förra julen tror jag bilden är. För visst är det tomtar på klistermärkerna han ligger på? ;) Aja, söt är han i alla fall! :)

 

Hoppas ni haft en toppendag! <3 //Nicole


Bullbakning!

Idag bakade jag och Joanna kanelbullar! Hon hade nämligen det som läxa i hemkunskapen (åh jag vill också ha sånna läxor!! haha det är väll det enda negativa med gymnasiet, att man inte har någon hemkunskap.. haha ;) ). Men de blev faktiskt riktigt goda :) Sen behöver vi inte tala om utseendet, hahah. Vi gjorde de alldeles för små för formarna vi la de i och vi glömde pärlsockret.. Och jag som malligt sa innan att min gamla hemkunskapslärare hade frågat om jag ofta bakade bullar eftersom hon tyckte att mina var så fina, vad hände liksom?? Aja, det är ju smaken som räknas ;)

Annars har jag inte gjort så mycket, mest pluggar bara. Ush vad jag är trött på det nu!Ddet känns ju inte jättebra eftersom vi typ bara har gått i skolan i en månad och då har jag till och med varit ledig en hel vecka, men man kanske kommer in i allt dert där pluggandet snart... Hoppas det i alla fall ;)

Men hoppas att alla har haft en jättebra helg!
Kraam! //Nicole


Tusen gånger starkare

Heeej! Kom nyss hen från stan, var på bio och kollade på filmen "Tusen gånger starkare". Den handlar om en högstadieklass där killarna tar all plats och bestämmer allt. De får säga och göra vad de vill och har ändå alla på sin sida medans lärarna bara tjatar på tjerna om att de måste ta för sig mer och stå upp mot killarna. Men så kommer en ny tjej, Saga, till klassen och hon bryter mot alla "regler" som klassen byggt upp. Det gör att tjejerna blir starkare och uppför sig mer som killarna men då får de skit för att de tar plats. Men killarna, de får hålla på precis som de alltid gjort.

Jag har läst boken (Skriven av Christina Herrström) innan och tyckte att den var ganska bra men lite seg. Men även om den var seg så var det någonting som gjorde att jag bara ville fortsätta läsa och så tycker jag det var med den här filmen också. Den var liksom både seg och bra på samma gång, hehe. Det jag tyckte mest om med filmen var handlingen, jag kände igen mig så mycket! Det är ändå rätt sjukt att det kan bli så, att vissa i en klass tar all plats medans andra inte får någon plats alls. Och att alla har sina bestämda platser som knappt går att ta sig ur. Jag vet inte om det är så med alla klasser? Men det var helt klart så med min när jag gick i högstadiet! "Tusen gånger starkare" är helt klart värd att se, fast det kankse inte är den rätta filmen om man för något riktigt spännande. ;)

Annars har jag inte gjort så mycket idag förutom att skriva den där krönikan. Jag bestämde mig tillslut för att skriva om fördomar och jag tror jag är klar nu, jätte skönt! :)

Såg nu också att jag vunnit dagensblogg hos http://lanahs.blogg.se! Hoppsan, det var jag inte med på ;) Hehhe Men gud vad kul! :D Tack så mycket! :)

Men ni får ha det så bra allihopa, Godnatt!
//Nicole


Plugg

Varför är det jämt så himla svårt att komma igång med pluggandet? Jag har sjukt mycket att göra nu eftersom jag var borta hela förra veckan när jag var i New York, men jag kommer ju aldrig igång! Måste skriva en krönika till på måndag och hade tänkt göra det idag, men nu har jag suttit sen i morse och försökt komma på var jag ska skriva om, men jag kommer ju aldrig på något! Sen är det ju allt annat som jag bara "måste" göra innan jag kan börja (hehe, alla känner väll igen det? ;) ). Jag skulle vilja vara en sån person som bara kan skita i allt annat och bara fokusera på en sak. Men nope, istället ska jag sitta här och inte kunna koncentera mig samtidigt som jag får panik över att jag inte får något gjort...

Men aja, nu måste jag verkligen komma igång, annars kommer jag aldrig hinna. Det får bli som det blir helt enkelt.

Men ni får ha en toppen bra lördag! Kraam <3
 
Här är förensten en bild på mig och min syrra Joanna i tunnelbanan i New York. Jag kankse ska ta och lägga upp fler bilder från New York, kan ju kanske vara kul att se! ;) Ska bara försöka få låna min syrras kamera som alla bilder finns på då ;) Men jag saknar New York.. Jag vill tillbaka nuu!!


Älva


Blev nyss klar med den här bilden i photoshop :) Den är till kursen digitalt skapande då vi skulle göra tre orealistiska/fanasibilder och här är en av dem! Jag är ganska nöjd faktiskt :) I alla fall med ögonen.. Men jag kan skylla på att detta typ är min första riktiga bild i photoshop ;)

Men hoppas ni mår bra! Kram /Nicole

Svampbob!

Okej jag erkänner... Enda anledningen till att åkte till New York var för att jag och Bella skulle få träffa...SVAMPBOB!


Jag ser ju typ lika glad ut som Svampbob?? Och det ser ut som om han ska bita mig i armen :P Haaha

Hemma!

Planet landade på Landvetter någon gång vid tre så nu är jag hemma igen! :D Det var helt underbart i New York och jag vill ju åka tillbaka nu ju! Hahah ;) Allt var så stort och mycket, vart man än gick vart man bara woow. Alla byggnader var sjukt höga, jag tänkte liksom att Empire skulle skilja sig jätte mycket från de andra men det gjorde den ju inte alls! Allt var så stort ;) 

Det roligaste måste nog ha varit Times Quare.. eller nää shoppingen..eller nä att vara uppe i Empire State Building var jättehäftigt.. Frihetsgudinnan med.. eller att åka buss runt hela New York, eller Brooklyn, fast Central park var ju också jätte kul..Och MoMA! (ett modern art museum) det är ju inte så ofta man kommer dit... Och Madame tussauds..Och att vara på Seinfelds cafe och Planet Hollywood och China town och..  Haha ni ser, det är omöjligt att välja en sak. Allt var bäst! :D

Det enda negativa med att åka bort mitt i terminen är väll allt man missar i skolan, så nu är det bara att sätta igång att plugga ;)
Ha det så bra! Kraaam / Nicole


Packa!


Bilderna nedan kommer från när jag gick hem från bussen för några dagar sedan. De är tagna med min mobilkamera så kvalitén är inte den bästa men ni anar inte hur fint det var! :D

                 




Nu har jag packat hur länge som helst känns det som.. Ush, tycker inte alls det är kul :P Det är så varje gång jag ska iväg någonstans, jag skjuter upp alllt packande till allra sista stund och sen blir det panik, hehe. Men aja, så länge man packar till något kul så gör det ju inget och vi åker ju till New York imorgon! Har inte riktigt fattat att det är sant än.. kommer antagligen inte göra det förrän vi sitter på planet, hehe. Men gud vad kul det kommer bli! :D Längtar!´

Nu hade jag tänkt att bara ta det lugnt med en kopp vaniljté och dega framför Pirates of the Caribbean som går på TV nu, eller så kanske jag ska försöka bli klar med den där bilden i photoshop ;) Men ni får ha det så bra så hörs vi när jag kommer hem från New York! Kram!<3
//Nicole


Måla i photoshop


Såhär ser det ut på mitt skrivbord just nu.. stökigt! Jag har nämnligen suttit och målat i photoshop hela kvällen. Kul men svårt!

Nu ska jag nog ta och gå och lägga mig, eller i alla fall lägga mig och läsa :) (Varför ska det jämt vara så svårt att komma i säng?!) Men ni får ha det så bra, sov sött! <3
//Nicole


OMG-katten

Okej, typ alla har redan sett den.. men det är så jävla kul att man allt kan ta och se den igen! ;D


Bildlektion i Vasastan

Gud vad fint väder det varit idag ändå! Man vill bara vara ute hela tiden och njuta av den sista sommarsolen ju... (tänk att det redan är septemper?! Inte långt kvar till julafton nu ju ;) ) Som tur är tyckte våra bildlärare precis samma sak så vi fick sitta ute i Vasastan och måla på bildlektionen idag. Vi fick i uppgift att måla av portar i vattenfärg. Kul men svårt! Vattenfärg är inte riktigt min grej, tycker mer om att teckna och så men det är alltid kul att variera sig lite. :)

Här sitter vi (eller aa, inte jag eftersom jag tog korten ;) ) i alla fall och målar av en port på andra sidan gatan :)



Hehe, Rebecka är glaaad :)


Hihi, jag fick vara med på bild ändå, snodde denna av Felicia :)

Men ni får ha det så bra, Puss och kram! <3 
 /Nicole


Photoshop

Hej bloggeen! :D

Jag trodde att jag var frisk nu efter helgen men det var jag tydligen inte... Har jätte ont i huvudet och halsen och fryser. Jag kan inte vara sjuk nu, åker ju till New York på lördag!! Men aja, vi får hoppas på att det har gått över tills dess! Och annars så spelar det kanske inte så stor roll, det kommer bli hur kul som helst ändå, sådeså ;)

Idag har det inte hänt något speciellt.. var i skolan och så som vanligt bara. Nu hade jag tänkt att sitta och fixa lite med photoshop eftersom jag ska göra tre i bilder till digitalt skapande tills på fredag. Men det tar ju sån himla tid! Och jag är verkligen helt kass på photoshop, kan typ ingenting... men aja det får gå som det går och övning ger färdighet brukar man ju säga, men jag vill vara bra nuuuu, haha. ;)

Men ha det så bra, Kram! <3

Armband

 
Något måste man ju sysselsätta sig med när man är sjuk? ;) Blev faktikst ganska nöjd ändå! :D

Just nu sitter jag och kollar på någon jätte läskig film, ush och fy det tycker vi inte om ;) Så nu ska jag packa mina grejer eftersom vi ska till pappa imorgon. :) Sedan får jag nog ta och sova, ska till skolan imorgon så jag måste gå upp typ halv sex! Alldeles för tidigt :(

Men aja, nu måste jag packa. Godnatt och sov sött! <3

Godnatt!





Nu har jag suttit hela kvällen och försökt få till några armband men det är ju så sjukt pilligt! Men de är nästan klara nu så hoppas de blir bra. :)

Men nu ska jag göra som Alfons och sova, hehe! Godnatt! <3

Italien

Eftersom jag fortfarande är sjuk har jag även idag bara legat hemma... Men för en stund sedan tröttnade jag på att bara ligga och kolla på film (Vilket typ är det enda jag har gjort de senaste två dagarna.. jätte tråkigt :( ) så jag kollade igenom en massa gamla bilder.. Hittade då bland annat bilderna bilderna från när jag Ingrid och Amanda var i Italien i sommras! Åh vad kul vi hade det! :D

Här är några av bilderna :)












Godnatt! <3


Sjuk

Idag skulle jag egentligen gå på akvarellmuséet i Skärhamn och senare ikväll skulle jag gå på bio.. Men istället ligger jag här hemma och är sjuk.. :( Så det blir väll sova och film hela dagen.. Jätte tråkigt. :(

Hoppas ni mår bra i alla fall! Kram! <3


RSS 2.0