Nu vill jag ha värme

Jag älskar vintern. Snö är underbart och att sitta och fika med vänner medans snön eller regnet öser ner utanför är bland det mysigaste som finns. Men nu vill jag ha värme igen! Jag saknar att sitta i solen i vasaparken på rasterna, att kunna gå på skogspromenader utan att riskera att halka och halvt slå ihjäl sig, att kunna gå hem mitt i natten när det fortfarande är ljust ute, varma sommarkvällar vid havet tillsammans med vänner, att gå på jordgubbsplockning på landet och äta så mycket jordgubbar att man nästan spricker.. Och jag saknar att..


Gå på kvällspromenader i Albufeira...


Sitta utomhus i sommarsolen och måla portar på bildlektionerna..


Spela pingis med vänner i varma Italien..


Gå på strandpromenader om kvällarna på Elbas stränder..


Ströva runt i New York och bara vara...


Åka London Eye för andra gången, på en och samma sommar..


Gå på sommarbröllop och hålla koll på gästboken...


Gå på festivaler och se Darin live alldeles för många gånger..


Hänga på Liseberg sent om kvällarna med vänner...


Hälsa på hos kära Camilla och gå på långa skogspromenader...


Och hälsa på de fina djuren såklar, hihi!


Åka båt runt Torquay..


Fira födelsedagar på landet..

Åhh, nu vill jag bara ha sommar ännu mer! Men sommaren 2011 kommer bli grym. Så nu kan värmen ta och komma och det kan bli vår tycker jag, skitsamma att det bara är februari! :D


Grattis Hampus!!

Igår var ingen vanlig dag, för det var Hampus 18-årsdag! Nää, inte riktigt, han fyllde år för två veckor sedan men han har varit bortrest så vi fick helt enkelt vänta tills igår innan vi fick fira han. 

Jag, Ingrid och Amanda bjöd honom i alla fall på världens mysigaste italienska restaurang! Vi åt vitlöksbröd med tomatjosan (hehe det stod så i menyn :P ) till förrätt och sedan goda pstarätter. Synd att man inte bor i Italien för italiensk mat är ju bland det godaste som finns.  Tänk bara mozarella, oliver, god pasta och parmaskinka!

Efter det gick vi alla fall hem till mig. Jag hade bakat kladdkaka och Ingrid hade med sig choklad, hallon och grädde, så vi slängde ihop allt till en jättegod tårta. Vi hade glömt tårtljus men jag hittade ett litet kaninljus längst in i ett skåp hemma. Så han fick i alla fall ett ljus, ett gulligt ett dessutom :D

Och Hampus, ännu en gång, grattis!! <3


Tårtan! Jag började lägga halln sådär runt tårtan men sen tyckte Ingrid och Amanda att det blev fult så jag fick inte göra klart, hehe.


Faaaaan, mina skor!

Jag älskar skor! Jag vet inte hur många gånger jag har satt "sko-stopp" på mig själv för att jag inte ska köpa fler.. Men så har man ju sina favoritskor som man alltid trivs i och som alltid funkar. I mitt fall ett par boots som jag köpte för något år sedan. Men vet ni? Idag när jag och mamma var på friskis lämnade jag dem i skohyllan.. Mamma tog med sig sina skor och frågade om jag verkligen inte skulle ta med mina med men jag har alltid lämnat dem där och det har alltid gått hur bra som helst. Dessutom var vi sena och hade skitbråttom (som vanligt :P) så jag lät dem stå kvar. Men när vi tränat klart och jag skulle hämta dem så är de borta, de finns ingenstans och då det är fan någon som har snott dem! Alltså jag fattar inte, varför sno någons skitiga skor på friskis? Hut tänker folk? Hur kan de med att göra så? Det värsta är att jag var sååå nära på att ta med dem men sket i det i sista stund! Jag vill ha tillbaka mina skor.. Eftersom de var köpta förra året så finns de antagligen inte kvar i affären, plus att de var skitdyra..

Jag kommer i alla fall alltid ta med mina skor från och med nu, blir så trött på att det är några som ska förstöra. Ska man inte ens kunna lämna sina skor i en skohylla längre. Det är ju inte direkt så att den står precis vid entrén utan nere i omklädningsrummen så man måste dra kortet och allt för att komma ner dit.

Aja, jag får väll leta upp ett par nya favoritskor.. Det är ju ändå rätt så mycket rea på vinterboots nu. Eller så ska jag kanske köpa ett par dr martens? De är ju så snygga! Men faaaan, jag vill ha tillbaka mina skor!!

RSS 2.0