Och imorgon börjar skolan...

Jag antar att de flesta började skolan idag men eftersom min skola hade studiedag börjar vi imorgon. Skönt med en dag extra lov men jag kan ändå inte säga att jag känner mig redo för skolan.. Jag vill ha lov! Jag vill inte ha all press och stress som skolan innebär.. Jag vill bara ta det lugnt. Inte stressa, utan bara vara...

Visst, jag älskar Schillerska och jag har aldrig trivits bättre på någon annan skola. Jag kan bara inte vara utan min klass och mina underbara vänner! Men jag önskar bara att skolan inte innebar en sån press. G är liksom bra, VG är jättebra och MVG är grymt, varför får man då för sig att man måste ha minst VG och helst MVG i alla ämnen när man är så väl medveten om det? I grundskolan blev man liksom jätteglad för G/ VG, varför känns det inte som om det duger längre, för det gör det ju!

Jag ska i alla fall försöka att inte sätta sån press på mig den här terminen. Bara göra mitt bästa och sen får det vara bra, jag kan ju inte göra mer!

Nu måste jag gå och lägga mig så att jag är någorlunda pigg på första skoldagen imorgon. Vi börjar klockan åtta då så jag måste gå upp vid sex.. Vill inte! Hur ska jag klara det när jag har sovit till ungefär elva hela lovet? Aja, upp kommer man ju alltid på något sätt^^

 Godnatt! Sov så gott <3


Te-tips!

 
Jag måste bara tipsa er om det te som, enligt mig, är bland det godaste te som finns (delad förstaplats med vaniljte då :p). Nämligen Kanelbulle te! Jag fick det av mamma i julklapp och har druckit det nästan varje dag sen dess. Det smakar riktigt gott samtidigt som det luktar helt underbart. Ni måste helt enkelt prova! :)

Annars idag har det blivit jättegod sushi med Camilla och Stephany på Super Sushi. Det är bra att jag har fina vänner som tar mig och äter sushi för det är ju så sällan man gör det, trots att det är så otroligt gott! Efter det gick vi hem till mig (eller halkade hem till mig rättare sagt, herregud vad halt det är ute) och bara satt och pratade ett tag.

Ikväll skulle jag egentligen gå på bio men det fanns inga bra platser till filmen vi ville se och då kan man lika gärna skita i det. Så länge man sitter tillsammans är det ju helt okej men det är ju inte så kul om alla sitter i varsin ända av biosalongen liksom ^^ Men vi fick bra biljetter till imorgon, så vi ska gå då istället :)

Hoppas att ni får en riktigt bra lördagskväll i alla fall, kram! <3

Brödbakning och How I met your mother

Idag har varit en sån där riktigt seg dag, jag vaknade upp med världens huvudvärk och sedan har jag bara varit hemma nästan hela dagen. Läste Harry Potter, försökte lära mig sticka (och det gick i alla fall hyfsat bra!) såg på How I met your mother och andra serier. Jag älskar How I met your mother, det är så bra! Speciellt de nyaste avsnitten, om ni har sett dem?  Barney är ju så sjukt elak egentligen men man kan ju inte låta bli att tycka om honom ändå. Den serien är aaawesome!

Det var inte förrän klockan var 5 halv 6 som jag ens kom utanför dörren. Jag och Joanna gick en stund på stan och gick sen och handlade ingredienser för att baka rosenbröd, det blev faktikst jätte gott! :D Vi åt det tillsammans med svampsoppa till middag. :)

Nu ska jag fortsätta att dega framför någon bra film. Det är nog lika bra att vila så mycket som möjligt så att min huvudvärk försvinner till imorgon. Det är ju bara några dagar kvar till jullovet är slut (har inte det här lovet gått otroligt fort??) och dem vill man ju inte spendera genom att ha ont i huvudet!

Men ni får alla ha det så bra, kram! <3


Vi bakade också rosenbröd men våra såg inte alls såhär goda ut, haha! Men de smakade gott
 i alla fall och det är ju huvudsaken ;) (bilden är tagen fråg google)


Easy A och spöregn

Kom innanför dörren för ett tag sedan, helt genomblöt! Herregud vad det regnar ute. Snöbalandet regn.. Plus att det är skithalt. Tänk bara hur halt det kommer vara imorgon då det ska snöa inatt. Det är när det är sådant här väder som jag längtar till våren. Så länge det är snö så är det bara härligt med vinter men ska det vara såhär får våren komma nu på en gång tycker jag! Eller så kan snön komma tillbaka på riktigt :)

Det var i alla fall jättemysigt att gå på bio. Vi såg Easy A och den var... bra! Eller jag kan inte riktigt bestämma mig för om filmen var bra eller inte, men jag tyckte ändå om den på något sett. Den var inte som alla andra vanliga amerikanska filmer, utan ganska speciell, vilket jag gillar! Helt klart sevärd :)


Godmorgon!

Jag vaknade för en stund sen och har precis ätit frukost... Åååh, jag gillar inte alls att sova såhär länge. Det känns ju som om man sover bort hela dagen då :( Dessutom kunde jag inte somna igår så jag är fortfarande trött.. Tur att jag inte ska göra så mycket mer än att gå på bio med några vänner ikväll, mysigt! "Easy A" tror jag vi skulle se. Är det någon som sett den? Är den bra?


Min katt Alfons



Mammas julklapp från mig! Eller jaa.. En del av den i alla fall, hon fick lite annat också :) Bilden visar vår katt Alfons och jag har målat den i Photoshop. Herregud vad svår den var! Men jag blev faktiskt rätt nöjd ändå :)


Ny kamera!

Igår skrev jag ju i bloggen att jag så gärna skulle vilja ha en kamera och vet ni? Pappa har varit och hälsat på våra släktingar i Portugal (han kommer därifrån så alla våra släktingar på hans sida bor där) och hans bror hade en kamera över så han undrade om pappa visste någon som ville ha en kamera, och det visste han ju! Så när jag träffade pappa idag fick jag en digitalkamera! Visst, det är säkert inte det finaste och bästa kameran eftersom han bara gav bort den men det dugar gott och väl till mig. Jag blev skitglad!

Vet ni en annan grej också? Jag har inte riktigt viljat köpa kläder och sånt från internet eftersom det så lätt kan bli fel plus att jag helst vill prova kläder och skor innan jag köper det, passar det inte så blir det ju så krångligt! Men så hittade jag världens finaste skor (jag älskar skor!) på New Looks hemsida och jag blev helt kär så jag kunde inte låta bli att beställa dem! Hoppas bara att de är lika fina i verkligheten som på bilden. De skulle komma om 5-7 arbetsdagar så då får jag se! :D

Annars har jag faktikst inte gjort så mycket idag. Eller det var meningen att jag skulle ha fullt upp men allt krångla så det blev inte av tillslut. Men jag var på jympapass i alla fall, det blev inte jätte lyckat direkt.. Jag brukar alltid gå på medel men nu hamnade vi på bas och det var inte kul! Jättesegt och tråkigt och när det är tråkigt blir det ju lätt att man börjar slarva, vilket jag gjorde :P Men lite skönt var det i alla fall!

Oj vad långt inlägg det blev nu.. Men den bara blir så, hihi! Men nu ska jag nog försöka få Joanna att vilja spela just dance med mig. Det kommer hon säkert inte vilja så det kommer väll bli att vi glor på någon film istället. Fast det är ju mysigt det med :)

Ha det så bra, kram! <3

Botaniska

Hejhopp! Allt bra med er? Med mig är det toppen!

Idag träffade jag Ingrid och Josefin för att ta en promenad i Botaniska trädgården, det är ju så fint där! Speciellt nu på vintern då det typ är helt folktomt. Då kan det nästan, nääästan kännas som skogen ^^

Vi var i alla fall där i ungefär en timme innan Ingrid skulle iväg så vi följde henne till spårvagnen. Eftersom jag och Josse hade ingen lust att trängas på någon spårvagn gick vi hem istället. På vägen kom vi på att det skulle vara otroligt gott med fruktsallad och eftersom vi bestämt skulle ha mango i fick vi gå via Landala och köpa. Sen var vi bara tvugna att gå förbi pulkabacken på vägen hem.. Det slutade med att vi var ute på en tretimmars-promenad, minst! Men det var bara härligt, fast jäkligt kallt! I slutet var mina tår så kalla att det gjorde ont. Men vi värmde oss med massa te när vi kom in i värmen, och åt en otroligt god fruktsallad såklart ;)

Jag tog lite bilder i Botaniska! Med mobilen då... Ååh vad jag skulle vilja ha en riktigt bra kamera! Mobilbilder är väll inte alltid de bästa liksom ;P



Nu hade jag tänkt göra te, typ femte koppen idag:P Men det var så kallt ute och te är gott. Sen ska jag nog se en riktigt bra film också!

Ha det så bra! <3


GOTT NYTT ÅR!

Jag vet att jag varit kass på att uppdatera det senaste men jag har inte haft någonting att skriva och då är det lika bra att hålla tyst :P

Hoppas i alla fall att ni haft en grym nyårsafton! Det hade i alla fall jag, var hemma hos Bella på nyårsfest :) Det blev mycket prat, Wiispelande och pulka mitt i natten. Och mycket mat! Det känns som om jag fortfarande är mätt efter chokladfontänen, haha. Vi sov över där och idag låg vi i deras soffa och kollade på TV hela dagen. Är det bara i vår släkt som vi alltid kollar på "Trollkarlen från Oz" på nyårsdagen? Vi kom i alla fall hem för en liten stund sen bara och nu kollar jag på "Mamma Mia" medans mamma gör äggost.

Nu är det i alla fall 2011 och vad konstigt det känns. Tiden går alldeles för fort. Liksom jag börjar trean och fyller 18 i år?! Aja, hoppas att ni har haft ett riktigt bra 2010 och att 2011 blir mins lika bra! Gott nytt år! :D


(Bild från google)


RSS 2.0