Bröllopsduellen

Heej! Allt bra? Själv är jag jätteförkyld.. Och trött.. Att jag var ute hela natten till idag gjorde inte saken bättre heller, hehe.

Aja, idag har jag försökt att inte göra så mycket. Jag, Amanda och Ingrid åkte hem till Josse och tog det bara lugnt, satt och prata om allt mellan himmel och jord. Nu sitter jag nerbeddad i filtar i soffan och dricker varm mjölk för min onda hals och tittar på "Brölopsduellen" som går på 4an. Har sett den tidigare men jag orkar inte med något annat så jag ser den igen. Den är rätt så bra ändå så har inget emot det! Nu är reklamen slut så ska fortsätta kolla. Sen ska jag gå och lägga mig och hoppas på att jag vaknar upp friskare imorgon, ha det så bra!


skoldag

Idag har jag haft en riktig lång dag i skolan. Lång men kul! Jag gillar torsdagar eftersom vi nästan bara har estetlektioner, både "Bilduppbyggnad B" och "Illustration". Riktigt roliga ämnen båda två! Men eftersom våra bildlektioner är otroligt krävande och långa blir man väldigt trött efter dem. Till exempel så blir jag mycket tröttare av en bildlektion än vad jag blir av en mattelektion, det är inte så många som tror på det.. ;)

Jag hade i alla fall min första lektion på "bilduppbyggnad B" (eller "MåS som våra lärare kallar den, alltså Måleri och Skulptur, vad är grejen med att alla lärare hittar på konstiga smeknamn till alla kurser??), vilken var mycket roligare än vad jag förväntat mig! Jag trodde att vi kursen skulle vara mer som en kurs vi gick tidigare då det var mest teori och sånt, men det är var precis tvärt om. Vi har aldrig fått så fria uppgifter som vi fick idag! Vi skulle först teckna olika självporträtt med kol på gigantiska papper. Det var skiitsvårt! Propotitionerna blir lite hejsan hoppsan när man tecknar så stort.. Men skitsamma, det kan ju faktiskt bli assnyggt ändå :D




Två av megabilderna vi gjorde idag. Propotionerna är som sagt inte riktigt rätt
men jag är ganska nöjd ändå, gillar uttrycket på andra bilden!


Ledig dag

Godmorgon!

Allt bra? Med mig är det super, är nämligen ledig idag! Eller helt ledig är jag inte, vi har en uppgift i naturkunskap som ska vara klar imorgon så jag ska hem till Felicia om en stund så ska vi göra den tillsammans. Sen ska hade vi tänkt baka blåbersscones till lunch också, så jag har en känsla av att pluggandet blir nog inte blir så farligt ändå.. ;)

Nää, nu ska jag äta upp min frukost här så jag kan ge mig iväg, ha det så bra! kraam <3

Nu har vi laddat upp med godis och hyrt fi...

img_8958 (MMS)

Nu har vi laddat upp med godis och hyrt filmen "Hur många lingon finns det i världen", filmkväll!


Drömfångare

Jag har länge letat efter en drömfångare utan att hitta någon.. Jag vill hänga en ovanför sängen, de är ju så fina! Men så för några dagar sedan kom jag på att jag kan ju faktiskt göra en egen! Så efter att jag sprungit iväg till Panduro och köpt fjädrar satte jag igång. Och nu är jag klar! Jag blev rätt nöjd faktiskt. Den är kankse inte lika snygg och perfekt som en köpt, men så mycket personligare <3



RSS 2.0