You're a lovekiller, you're a murderer

Bara för att jag älskar låten och jag älskar videon..
 

Serie

Här är min senste klara bild från digitalt skapande! Uppgiften var att göra en serie och aa... Det är en mus som smiter ut ur sitt bo för att sno ost och sen springer musen tillbaka till boet igen, fast det hoppas jag ni ser själva ;)


Den är inte så jätteavancerad med skugga och sånt men det ville jag inte heller att den skulle vara, det ska bara vara en enkel serie ju! Men alltså jag lovar att det allra svåraste på hela bilden var att få raka streck och skriva "Av Nicole Pontes", hehe :P

Nu ska jag gå och lägga mig, godnatt! <3
//Nicole

Harry Potter 2 och lights in Alingsås

I fredags efter skolan åkte jag och Felicia med Camilla hem till Alingsås! När vi kom fram fick vi hemlagade hamburgare och sedan begav vi oss ut i kvällen för att kolla på Lights in Alingsås. Oj så mysigt det var! Och riktigt coolt för den delen också :D Efter gick vi hem till Camilla igen för att titta på Harry Potter 2, äta cupcakes, (de vi bakade torsdags) banankaka och dricka té. Myyyys! :D Vi låg också vakna hela natten och diskuterade meningen med livet, nattdiskussioner gillar vi. :) Vid tvåtiden, då vi inte kunde hålla ögonen öppna längre, somnade vi.

På lördagen efter frukost gick vi ut på promenad i det vackra vädret och drack varm choklad och åt ännu mer banankaka. Sedan var det dags för mig och Felicia att ta tåget tillbaka till Göteborg.

Här är några bilder från promenaden :)





 
                                                                         Felicia i sin tröj/halsduk/fluffsak!


Camilla kastar löv :)


Är hon inte världens sötaste? Hon sprang runt i hagen hela tiden och
jag ville bara ta med henne hem! :)


Det är alltid lika mysigt att hälsa på hos Camilla! Man blir så bra omhändertagen med massa god mat, kakor och mysiga skogspromenader :)

Nu är det dags för mig att ta tag i alla måsten och läxor.. ush, vill inte! :(

Ha det så bra! Kram <3
//Nicole


Cupcaaakes!!

Idag bar det iväg tidigt till skolan för att ha första lektionen digitalt skapande kl 8! Efter det var det dags för historia och sedan skulptur, riktig rolig skoldag med andra ord! Gillar att vi har typ alla teoretiska ämnerna på måndag tisdag och sedan bara har de mer estetiska ämnenerna kvar resten av veckan! :D

Efter skolan åkte jag Camilla och Anna-lisa hem till Felicia där vi alla trängdes i köket för att laga mat. Falafel, makaroner och wookade grönsaker blev det, gott gott!

När vi ätit klart vinkade vi av Camilla och Anna-lisa vid spårvagnen och sen var det dags för mig och Felicia att bara cupcakes! Esteter som vi är kunde vi inte låta bli att blanda alla olika färger vi kunde hitta! Och inte nöjde vi oss med vanliga tråkiga muffins, även dem färgade vi rosa och gröna med hjälp av karamellfärg :D


Vi kunde inte låta bli att blanda karamellfärg i smeten...


...men de såg ju riktigt goda ut ändå!


Sen vad det att fixa med glasyr som gällde, jättekul! Baka cupcakes borde man ju
göra oftare! :D


 
Felicia jobbar för fullt ;)




Klara!! :D

Nu måste jag gå och lägga mig om jag ska orka gå upp i tid för skolan imorgon och dessutom orka åka och hälsa på Camilla i Alingsås tillsammans med Felicia! Vi ska kolla på ljussättningar, ha Harry Pottermaraton och äta cupcakesen vi bakade idag, myys :D

Godnatt! <3









Jag älskar hösten!


Åh, vad jag älskar hösten! Så fina färger överallt :D Och så
är det så mysigt med höstkläder, alla mysiga filmkvällar
med vänner (som det brukar bli gott om under
hösten/vintern :) ), alla mysiga höstpromenader..
Det enda negativa är väll kylan.. en äh, den överlever man! Bara lite extra mysigt men halsduk, mössa och vantar ;)

     

 

Bilderna tog jag på vägen hem från skolan idag, såg alla fina färger och kunde inte låta bli! Sen att de inte vill bli riktigt lika fina på mina iPhone-kort är ju en annan sak. ;) Men alltså när jag stannade och tog den så gick det förbi en tjej och verkligen stirrade! Och blängde.. Som om jag vore helt dum i huvudet bara för att jag stannade och tog några kort liksom.. Palla att  ens att reta sig på att någon okänd person stannar och tar kort?? Aja, jag tänkte i alla fall att det kankse räckte med kort då och gick vidare, hehe ;)

Nu hade jag tänkt måla lite i photoshop, kankse lägger upp bilden här sen :D Om jag blir nöjd vill säga ;)

Hoppas ni har haft en grym dag! Kraam <3

 


Gammal Michael Jackson tecking

Hittade en gammal bild på datorn (eller gammal och gammal.. gjorde den förra vintern) och tänkte att jag skulle lägga upp den här. ;) Jag kan inte låta bli att gilla den även om jag ser hur många fel som helst i den.. Det är alltid så när man kolla på äldre bilder.. Men det kanske bara är bra, då vet man ju att man har förbättras! :D

Jag älskar att teckna! Men nu har det blivit så lite tid över till det det senaste, saknar det :( Men det är tur att jag går bild och form på gymnasiet i alla fall, då får jag ju en hel del bild i skolan! :D Men såfort det blir lite mindre att göra ska jag börja teckna massa hemma igen, det är ju så kul! :D

                            

Jag var helt galen i Michael när jag gjorde den här bilden, hehe. Jag tycker fortfarande att han är grym och jag älskar hans musik! Men aa.. ni fattar? ;)


MVG-tabletter


Igår när jag satt och pluggade till ett engelskaprov vi hade idag (som faktiskt gick mycket bättre än jag trodde! :) ) kom mamma med de här MVG-tabletterna! Så jag sket i att plugga och åt dem istället, mycket roligare och mysigare, haha! Men de måste ju funkat, provet gick ju ganska bra tillslut ändå ;)

Så nu vet vi det, skit i att plugga om du vill ha MVG. Gå till Lagerhause och köp MVG-tabletter istället, haha! :D

Ha det så bra! <3
//Nicole








Galenskaparna

Jag har alltid älskat Galenskaparna, så roliga ju! Jag kommer ihåg att jag, syrran och min kusin alltid kollade på olika filmer, dvder och klipp av dem varje släktträff. Speciellt kollade vi på deras serie "macken" när vi var på landet om sommrarna. Vi kunde typ alla repliker och allt utantill! Haha, nördar var vi ;)

Men vi kollar faktiskt fortfarande alltid på deras "uppesittarkväll" vid jul. Helst kvällen innan julafton, det blir ju rätt dag och allt då ju ;) . Jag kommer ihåg när vi var i Thailand över julen och typ direkt när vi kom hem var vi tvugna (jaa, okejdå.. "tvugna" ;P ) att kolla på det, ingen jul utan uppesittarkväll och Kalle Anka, hahah!

Vi gick också alltid runt och sjöng på de här låtarna, asroliga och det går inte att låta bli att få dem på hjärnan!



Men i alla fall, det jag skulle komma till (haha det tog ett tag ;) ) var att jag och pappa var och kollade på en show av Claes Ericsson (en från galenskaparna alltså ;P ) på Lorensbergsteatern idag och det var jätte bra! Jag förstår inte vad han får allt ifrån! Han bara pratar och är jätterolig som om det är det lättaste som finns, kommer han bort sig skrattar han bara åt det, improviserar och fortsätter vara rolig. Jag vill också kunna göra så! Hehe ;P

Sen på vägen hem var vi jätte hungriga så vi tänkte köpa kina eller thaimat men ingenting var öppet.. Jaha, tänkte vi och tänkte att vi kankse kunde ta en pizza istället, pizzerior måste ju ha öppet sent och klockan var typ bara kvar över tio eller något. Men nope, inte en ända öppen pizzeria heller.. Så det slutade med att vi hamnade på McDonalds.. haha :P Nej man alltså, det måste ju finnas någon öppen restaurang i Mölndal efter tio? det verkar ju jättekonstigt annars.. På Time Square var Forever 21 öppen till ett på natten men i Mölndal, här kan vi inte äta middag efter 10! Hhaha ;)

Oj vilket långt inlägg det blev nu, hehe, aja :P Hoppas ni har haft en toppenkväll/dag! Kraaam!
//Nicole

Hundvalp

Idag var jag hemma hos Stephany och hälsade på hennes hundvalp, gud vad söt den är! Hashi heter han och är riktigt valpig, jätte busig och full med energi. Vi var ute och gick med honom och sen när vi skulle hem var han jätte trött. Han gick och la sig och sen vägrade han flytta på sig! Så det slutade med att vi fick bära honom halva vägen innan han ville gå igen ;)

    
Visst är han söt? Men helt omölig att få på bild! Inte ens när vi bar honom i famnen och han sov låg han still ;)






Plugg, plugg, plugg

Alltså det är inte sant! Igår satt jag i flera timmar och skrev på det där reportaget och jag blev faktiskt ganska nöjd. Det var ändå rätt bra, mycket bättre än det jag gjort innan.. När jag var sisådär halvklar skulle jag spara och sen stängde jag ner. Sen en stund senare kom jag på att jag skulle skriva till en sak, men när jag skulle öppna dokumentet så fungerade det inte!! Och när jag tillslut lyckades öppna det så var ALLT det jag hade skrivit under eftermiddagen borta! Så nu måste jag börja om från början... Jag har lite text och fakta kvar från det jag gjort innan igår men det som blev bra och som jag äntligen blev nöjd med är borta! Jag orkar inte med det här repotaget mer! Så aa, nu vet ni vad jag har varit sysselsatt med denna kväll och jag har knappt kommit någonstans ändå..

Jag förstår inte varför vi måste få så mycket på en gång i skolan! Nu har vi det här svenska/historia repotaget och en bild i digitalt skapande tills på fredag, engelskaprov på tisdag, engelska läxa till måndag och matte diagnos till tisdag. Plus att jag måste göra en bild i grafiken, en i digitalt skapande och en i själva bildkursen. Dessutom är jag jättelångsam och allt bara envisas med att krångla hela tiden! Jag vill ha ett långt, långt lov och slippa tänka på allt som har med skola och göra.

Ush vad jag bara har klagat i bloggen de senaste dagarna nu.. Kankse ska hålla mig borta härifrån tills jag är på bättre humör? ;) Hehe

Men hoppas ni har haft en bra dag! :) Kram <3
//Nicole

Reportage

Sitter här i soffan och dricker vaniljte, gott! Försöker också skriva ett reportage som vi har i svenskan och historian. Är meningen att vi ska vara reportrar och skriva om hur vi följer med olika upptäcksresande på deras resor. Så ja, nu ska jag skriva om när jag följde med Vasco da Gama när han upptäckte sjövägen till, via kringsegling av Amerika, Indien. Det är ju jätte svårt! Dels för aa.. det var 1497.. och fanns det reportrar då? Nej!  Sen så har ju inte jag någon aning om hur det var på båtarna.. Man kan ju tänka sig vad som skulle kunna vara realistiskt och chansa lite, men det är ju så svårt att veta hur mycket man får hitta på!

Sen är det ju så svårt att skriva ett reportage när man måste hitta på så mycket själv. Det blir så likt en novell.. Och så ändrar man och då blir det mer en artikel.. Ahh! Blir galen! Hahaha... Ja som ni märker går det inte jättebra för mig.. Hehhe.

Nu ska jag sluta tjata om mina tråkiga läxor, hihi. :P Ska också ta en paus och gå ut och spraya sån där spray på min nya skinnjacka så den håller bättre. Älskar den! :D Det är en sån där Jofama by Kenza jacka, den med foder om ni vet? ;) (funkar inte att lägga in någon bild, är det bara min blogg som krånglar?? ) Jättesnygg i alla fall! :D

Men hoppas ni har det bra!
//Nicole


Seinfeld

Hej bloggeeen! Allt bra med alla? :) Idag har det typ inte hänt någonting... Jag är jättetrött eftersom jag knappt sov inatt och sen skulle upp klockan kvart i 6. Jag fattar inte, jag somnar aldrig på söndagar och sen är jag helt död på måndagar! Aja, det är väll bara att stå ut ;)

Men just nu sitter jag och kollar på Seinfeld :D Är det någon mer som brukar kolla på det? Jag tycker det är jättekul! När vi var i New York för några veckor sedan var vi bara tvugna att ta en fika på det kaffét som de alltid äter på i serien.. Så vi gick dit! Hahha, det var inte jätte lyckat direkt.. När vi kom in där så var vi ju bara tvugna att fråga en servetris vilket bord de brukar sitta vid då de spelar in serien, men hon bara skrattade åt oss och sa att de aldrig spelar in serien inne på kaffét utan bara utanför.. då de dessutom byter namn på skylten.. Haha så gick det med vår Seinfeld-fika. ;) Men vi åt där ändå, "Det är ju mer än vad Seinfeld har gjort!" som min kusins pappa sa, så klockrent. ;)

Men de hade i alla fall fullt med tavlor och autografer av alla som medverkar i serien och dessutom hade de satt upp en massa tidningsutklipp som handlade om kafét. Och ett var på svenska!  Fatta att vi blev förvånade när vi såg det! Tog ett tag innan man fattade att det faktikst var svenska, det är ju inte det första språket man tror man ska stöta på där. :P

Hahah nää nu ska jag sluta tjata :P Men här är i alla fall några bilder från besöket.




Ljuset på bilden är kass och själva bilden är inte heller särskilt bra, men så går det när man ska ta så många kort på så kort tid som möjligt för att hinna med allt ;) , men skitsamma! Bella, jag och Joanna utanför kafét, känner ni igen det från serien? ;)


Här sitter vi alla och fikar inne på fiket, visst är det lite likt det i serien ändå? (Snälla säg att det är likt den i serien!! Hhaha ;) )

Men ni får ha det så bra! <3 Kram
//Nicole

Det finns bara två män som förstår kvinnor....

...Ben and Jerry! Hahah!

Äter faktiskt Ben and Jerry just nu och jag måste faktiskt erkänna att jag aldrig i mitt 17-åriga liv smakat det förrän i New York för 2 veckor sen! Och jag hade då verkligen missat något. ;) "bara som vanlig klass men lite kaksmet i och sånt" tänkte jag men oj så fel jag hade! Ni som inte (om det nu finns någon som är lika seg som jag ;) ) har smakat det måste helt enkelt ta och springa till närmaste affär och köööpa! Nuuu! Men en gång! Annars.. annars... haha jag kommer inte på ngt! Men bara smakaaa!

                          
Haha ja jag tyckte att det behövdes en bild och nej jag orkade inte gå (ääända) till köket för att ta kort ;)

Stan

Hej! :D Igår var jag, Sarah, Stephany och Adam och kollade på Marcus när han dansade. Lika grym som vanligt! Det ända dåliga var att ljudet var kasst, men skitsamma, dansen uppvägde det ;)

Efteråt stannade jag Sarah och Stephany i stan en stund. Vi gick till McDonalds och sen drog Stephany med oss till något 18-årsställe, hehe. Men vi kom in i alla fall så nu vet vi det, haha ;) Men Stephany, du är äldst och ska föregå med gott exempel och inte lura med oss på sånt här! ;)

På Domkyrkan kunde man tända ljus, så det var fullt med ljus runt hela kyrkan. Jättefint! Inte lika fint på mina bilder nedan. Min mobilkamera är inte den bästa.. I alla fall inte när det är så mörkt.. (jag skyller på det nu i alla fall ;) ). Men nu får föreställa er det istället eller något, haha. :P



Ha det så bra! Kram! <3


Photoshop är emot mig!

Alltså vi ska göra en serie i photoshop till kursen "digitalt skapande" som ska vara klar idag. Jag var rätt nöjd och låg rätt bra till i tiden och då märker jag att jag inte kan ha färg i bilden för den är inställd på gråskala.. Så då måste jag börja om... Sen så satt jag igår i flera timmar för att jag var så stressad över att jag inte skulle hinna så jag kom rätt långt. Men har den inte sparats! Så jag måste börja om en gång till! Åh, jag orkar inte! Och den ska vara klar idag... lycka till... Aja det är väll bara att göra så gott jag kan...

Hoppas ni har fått en bättre start på dagen än vad jag har, hehe. ;)
Kram! //Nicole 

RSS 2.0