Födelsedagstårta

Mycket tårta det blivit i bloggen nu det senaste, hahah. Men det är ju så många som fyllt år nu och tårta är ett måste när man firar födelsedagar. Plus att det är så kul att baka ;)

Men i alla fall, Ingrid fyllde ju 18 i lördags och innan vi firade henne med tårta och paket var vi och åt på "Tre indier". Indiskt mat alltså, gott men starkt!! Tårtan på bilderna nedan bakade jag och Amanda på dagen. Det är sockerkaksbottnar med vaniljvisp emellan och grädde och maränghjärtan på. Amanda mobbade mig för att marängerna blev så skeva, men de var ju skitsvåra att göra ju.. Men roliga! Och Ingrid tyckte i alla fall om den, sådeså ;)

 

Intervjun gick föresten jättebra! Så nu ska jag och Annalisa gå en kurs och sen till hösten ska vi hålla i barngympa, wiiie! :D

Nu ska jag iväg och träna, ha det bra <3

Nervös..

Jag och Annalisa ska nämligen iväg på en intervju snart... Vi har sökt jobb som barngympaledare och ska träffa dem idag. Nervöööst! Men det ska nog gå bra, hoppas det i alla fall! :)

Vi slutade vid 11 idag eftersom vår nutida konst var inställd, idag igen! Herregud, vi har aldrig några nutida konst-lektioner.. Jag tror att vi hittills har haft typ två lektioner i klassrummet, två på museeum och ett prov (vi har dessutom fått sluta typ en timme tidigare varje gång) på hela terminen och redan nu vet vi om flera lektioner som kommer bli inställda framöver. Den här kursen ska vi liksom få betyg på till sommaren! Aja, det löser väll sig..

Lite skönt är det ju ändå att sluta några timmar tidigare ;) Vi kommer dessutom sluta klockan 12 istället för halv 4 imorgon eftersom vi ska gå på treornas redovisningar av deras projektarbete. Så vi det här blir en riktigt skön vecka och på fredag får vi ju lov! Då ska vi antagligen åka upp till landet några tjejer och nästa onsdag åker vi till London. Perfekt lov ju, längtar :D

Nu ska jag ta och möta upp Annalisa, ha det så bra! Kram<3


Huvudvärk..

Ush, den där dumma huvudvärken har bara blivit värre och värre så jag stannade hemma från skolan idag. Igår på stan kände jag mig riktigt yr så jag åkte hem och senare på kvällen och imorse kände jag mig febrig också.. Jag vill inte vara sjuk. Speciellt inte idag, skulle ju på teaparty hos Felicia med tjejorna efter skolan! Och jag hade verkligen behövt vara med på keramiken idag eftersom jag ligger lite efter där och jag vet inte om jag kan gå på elevens tid på tisdag eftersom jag måste måla klart min oljemålning då.. Aja, det löser väll sig.

Vi hittade i alla fall lite grejer till Ingrid igår så det var bra. Jag åkte ju hem lite tidigare men Amanda och Josse var kvar och fixa det sista. Hoppas hon gillar det bara, men det tror jag nog :)

Nu får jag nog ta och gå och lägga mig.. Sova och hoppas på att jag mår bättre imorgon!

Godnatt <3


Morgonmys

Godmorgon!
 
Jag insåg nyss att jag har massa tid över! Det brukar aldrig hända på morgonen då jag alltid flänger fram och tillbaka, stressar runt men ändå kommer försent.. Aja, skönt att ha lite tid över i alla fall! Så nu sitter jag och äter frukost medans jag lyssnar lite på musik. Bland annat den här låten som bara är så grym! Låten "Lua" av Bright Eyes. Lyssna på den, den är så mysig.



Idag har vi ingen matte och vi ska inte vara ombytta på gympan, så det blir en riktigt skön skoldag! Efter det ska jag träffa Amanda och Josse. Vi ska se om vi kan hitta någon present till Ingrid som fyller 18 på lördag, då vi hade tänkt fira henne genom att gå på någon restaurang och sen dra hem till Amanda, kul!

Nu ska jag inte sitt här så länge att jag får bråttom igen, haha. Hoppas ni får en grym dag, kram! <3



Vårtecken

Jag hade så ont i huvudet idag att jag skippade sista lektionen, gick hem och vilade istället. Vill inte bli sjuk nu ju! Men eftersom det är så himla fint väder ute kunde jag inte låta bli att gå ut på en liten promenad, lite frisk luft kan ju aldrig skada ;) Huvudvärken blev inte särskilt mycket bättre men herregud vilket vårväder det är ute! Fågelkvitter, solsken och alla uteserveringar är öppna, nu känns det att våren äntligen är påväg på riktigt!

Att jag hittade dessa små blommor på gården gjorde ju inte direkt vårstämningen sämre...





Nu hade jag tänkt titta på How I met your mother (som förövrigt måste vara världens bästa serie, helt awesoome!) och hoppas på att jag snart mår bättre... Kram! <3


Hare och släktmiddag

Tänkte bara att jag skulle lägga upp en bild som jag gjorde idag :) Skulle egentligen fixat massa i trädgården på landet ju, men vet ni? Jag sa ju igår att bara för att vi sköt upp det till idag skulle det regna, och det gjorde det också! Aja, nu är vi klara med städningen i alla fall och visningarna är på torsdag och lördag..

Och nu tillbaka till bilden...haha. Nej men vi har som uppgift i Illustrationen att måla skogen, vilket är skitkul! Hade egentligen viljat sätta mig i solen någonstans och måla men eftersom det regnade får jag väll vänta till någon annan dag.. Det blev i alla fall en hare! Bildkvalité är väll inte den bästa eftersom bilden är tagen med mobilkameran. Men skitsamma ;)



Annars idag så var vi hemma hos mormor och morfar och åt middag. Mormor fyller år imorgon så vi firade henne tillsammans med släkten idag. Vi kollade på gamla kort också, herregud så man såg ut! Vad hade man på sig egentligen?! Man borde egentligen ta mer kort för det är ju så kul att se på senare :D

Nu är jag hemma i stan igen och får väll börja tänka på att gå och lägga mig, skola imorgon ju.. Har inte alls någon lust till det, jag vill vara ledig! Fast det är ju trots allt bara två veckor kvar till påsklovet, och då är det dags för Londoon! Längtar!

Ojoj, vad jag tjatar.. Godnatt! <3

 

 


Landet

Tjoo! Är på landet och har nyss städat hela källaren.. Herregud vad mycket man samlar på sig! Men nu är vi klara i alla fall... Vi ska ju sälja landet (vill inte!! :( ) och nästa vecka är det visningar så vi har städat till det. Nu är själva huset klart i alla fall, så nu är det "bara" trädgården kvar, hehe. Men det är så kallt och dimmigt ute så får vänta till imorgon, då det säkert kommer regna bara för det.. Vart har våren tagit vägen liksom?? Jag hade ju hört att det skulle vara sol och 15 plus den här helgen?! I stan är det i alla fall hyfsat varmt även om det inte är så soligt, men här på Tjörn är det kallt! Aja, det är ju ändå april och april är en vårmånad så värmen kan väll ändå inte vara långt borta? ;)

Det var i alla fall jättekul hos Felicia igår! Det blev god mat och dricka, massa tårta, godis, dans, prat och lekar (hehe nää, man kan inte alls bli för gammal för att sätta knorr på grisen, eller svans på degusarna som det var i vårt fall ;) ) Sen på natten bestämde vi oss för att gå hem från Majorna till Vasa och det var faktiskt riktigt skönt! Vi kom hem i ganska hyfsad tid så jag och Camilla kokade lite te och hade mysigt mitt-natten-prat innan vi gick och la oss. Riktigt rolig och mysig kväll med andra ord, hoppas ni med hade det! <3

18års-firande

Heeej! Kom hem från skolan för ett tag sedan och har bara tagit det lugnt, är rätt trött faktiskt. Men jag får piggna till lite nu för jag har en hel del saker jag måste fixa.. Sen ska jag hem till Felicia på hennes födelsedagsfest. 18 år fyller hon, grattis Felicia! :D Men innan dess ska jag träffa Rebecka lite snabbt, som vanligt har vi fått i uppgift att ta med oss godis. Hahha, vi får alltid göra det till sånna här saker ^^

Egentligen var det någon vecka sedan Felicia fyllde år så vi har redan överaskat henne med tårta och så, men man kan inte firas för många gånger ;) Här är i alla fall bilder på tårtorna jag och Camilla bakade till förra veckan. Haha, katten är så rooosa! (mycket mer rosa i verkligheten än vad det ser ut som på bilderna)  Det roliga var att vi bakade tårtorna dagen innan och då var katten i ungefär samma färg som den andra tårtan (som förövrigt ska föreställa en degu ;) ) men efter att den stått i kylen över natten blev den ju verkligen jätterosa! Otroligt goda var dem i alla fall :)

  

 

                

Nää nu måste jag ta och städa mitt rum lite... Camilla ska sova här inatt. :) Eftersom hon bor i Alingsås blir det alldeles för sent för henne att åka hem efter vi firat Felicia och som det ser ut i mitt rum kan jag verkligen inte ta hem någon! Det ligger kläder överallt så hon skulle nog inte få plats heller, hehe.

Men hoppas ni får en grym fredagskväll! kram <3

RSS 2.0