Today I don't feel like doing anything..

Ja det är precis så jag känner idag! Har precis kommit hem från skolan och är såå trött. Kunde inte somna igår och vi började klockan ått imorse, så det är kankse inte så konstigt trots allt..

Nää, nu ska jag sätta på min myspys-lista på spotify, göra iordning en stor kopp varm choklad och sticka lite på min halsduk.. Får leta upp Alfons så han kan göra mig sällskap också.


Såhär tänker jag tillbringa min eftermiddag. Alfonskatten i knät, varm choklad,
musik och sticka. Kan det bli bättre?


Skoldag och kladdkaka

Tjoo! Allt bra?

Jag kom nyss innanför dörren. Efter i skolan idag så gick jag och Camilla hem till Felicia där vi bara tog det lugnt, pratade och bakade kladdkaka. Kladdkaka med blåbär i, såå gott! Men det blev inte så mycket för min del eftersom jag fick så ont i magen, gaaah dumma mage!


Blåbärskladdkaka med grädde, visst ser det gott ut?

Gud vad kallt det har varit idag föresten, det känns som om hösten verkligen är påväg nu.. Fast det är ju faktiskt nästan september så det kanske inte är så konstigt. Lite mysigt också faktiskt, man kan ju ha på sig stora halsdukar, mössor och stickade tröjor. Så mysigt och snyggt! Fast aa, det kan gärna få vara sommarvärme några veckor till i alla falll ;)

Nu hade jag tänkt ta tag i några grejer som måste göras. Bland annat teckna lite till en uppgift i illustrationen, vi ska nämnligen göra olika mönster och jag hade tänk göra påfåglar.. Svårt men kul!


Liseberg

Vilken tur att det slutade regna senare på förmiddagen (det ösregnade ju hela dagen igår och även imorse) och att det till och med blev lite sol för idag har jag spenderat hela dagen på Liseberg med släkten. Min syssling från Brasilien är nämligen här på besök så vi skulle visa honom Göteborg, och hallå, vad är egentligen mer Göteborg än Liseberg? Så idag har vi åkt karuseller och ätit glass hela dagen, supermysigt! Så roligt att Inge (min syssling då) inte kunde förstå hur jag kunde frysa eftersom vi faktiskt bor här i suuuuperkalla Sverige där det aldrig blir varmt.. Haha! Fast man kan ju förstå honom ändå, det måste vara superkallt för honom här, han är ju van vid värmen i Brasilien!


Jag, mamma och Inge i Balder!


Black Swan

Första helgen efter skolstarten nu ju och även om jag bara gått i skolan i några dagar har jag varit riktigt trött idag.. Att bara gå upp tidigt på morgonen är ju inte direkt lätt när man ställt om dygnet helt efter ett långt sommarlov, och sen ska man dessutom göra något om dagarna också, haha!

Idag har jag i alla fall bara tagit det riktigt lugnt. Åkt hem till pappa, handlat lite, tecknatt och hyrt film. Vi hyrde filmen "Black Swan" och herregud vad den var...obehaglig! Jag kan inte bestämma mig för om jag tycker om den eller inte! Alltså, den kan inte ha varit dålig för då hade jag ju inte suttit som fastklistrad framför TVn men jag kan inte heller påstå att den var bra! Otroligt läskig var den i alla fall. En såndär psykisk thriller, vilket i alla fall jag tycker är betydligt obehagligare än filmer som typ "motorsågsmassakern". Jaja, sevärd var den helt klart! Kanske inte den ultimata mysa-framför-TVn-filmen bara ;)




Nu ska jag nog ta och se något avsnitt (eller två... hehe, omöjligt att bara se ett!) av "How I met your mother" innan jag går och lägger mig. Imorgon ska vi ta med våra brasiljanska släktingar som är här på besök till Liseberg! 

 Godnatt <3


Alingsås över helgen

Den här helgen har spenderats hemma hos Camilla i Alingsås tillsammans med Felicia. Myspys med andra ord! Vi har varit ute i skogen och fikat, plockat blåbär och kantareller. Vi fick faktiskt ihop en hel del tillslut! Vi åt massa god mat och goda hembakade vinbärspajer (man blir alltid så bortskämd med gott och hembakat hemma hos Camilla!), satt uppe hela natten och pratade, var ute på ännu en promenad tills det började regna och då deckade vi i soffan med te och choklad och tittade på Harry Potter, Harry Potter-nördar som vi är!

Vi har haft en riktigt bra helg med andra ord, låt bilderna tala för sig själva! <3

 
Camilla hade packat matsäck; hembakade morotsbröd med brieost, grönsaker, hemgjord saft och kaffe. Är hon bäst eller är hon bäst?! :D

  
Felicia och Camilla visar upp kantarellerna vi hittat

 
Camilla tittar på fin utsikt vid en fin sjö                        Jag plockar blåbär

  
Felicia var ville visa upp kantarellerna...                   ...och jag ville visa upp blåbären...


RSS 2.0