Hej igen!

Oj vad länge sedan det var jag bloggade nu! Det händer ju så mycket hela tiden att jag knappt har tid.. Rätt så synd ändå, det är ju så kul att blogga, och att läsa sina gamla blogginlägg! Så kanske ska se till att ta mig tid att skriva lite då och då i alla fall? :)

Nu är jag i alla fall klar med alla måsten för idag (ja.. nästan då..vi kan säga att jag är klar ;) ) så nu ska jag bara ta det lugnt! Har lite ont i huvudet. Har haft ganska svårt att somna de senaste dagarna så är väll det. Bara jag blir helt 100 till imorgon för då är det ju dags för Felicias 18års-fest! :D

Idag var det skolan som vanligt, historia och keramik hade vi. Jag älskar keramik! Så mysigt, vår lärare får nästan slänga ut oss ur klassrummet när vi slutar för alla bara sitter kvar och jobbar, haha. Fast jag hade inte så mycket att göra idag eftersom jag glömde skissen på en bild som jag ska måla på koppen jag håller på med hemma. Eller glömde och glömde, jag letade igenom hela mitt rum efter den imorse men hittade den inte så jag sket i den eftersom jag var tvungen att gå. Men så hittade jag den nu för en stund sedan, i köket! Hur hamnade den där liksom? Aja, jag ligger lite efter i keramiken så jag hade en del att göra ändå.

Nu är jag sjukt sugen på vindruvor så ska ta fram lite ;) Ha det så bra, kram!


RSS 2.0