Tågkompis <3

När jag och Felicia var på tåget till Alingsås för ungefär en vecka sedan skaffade vi oss en liten tågkompis, han la sig och sov med Felicias gummistövlar som huvudkudde. Assöt! :D


Trött!

Heej! :D 

Jag har varit sämst på att uppdatera det senaste men det kan det bli ändring på ;)

Idag har jag varit skittrött hela dagen! vi har inte ens gått i skolan i en vecka (vi började förra onsdagan) och jag är redan helt slut... undra hur trött jag kommer vara i slutet av terminen då, hahah. Tur att jag har New York-resan om två veckor att se fram emot. Och att jag har världens bästa klasskompisar som gör skolan kul!

Men jag har faktiskt hunnit med en hel del idag ändå ;) Först var det ju skolan såklart och det var lite segt idag eftersom vi inte hade en enda estet-lektion! Bara svenska engelska och matte, plus att vi börjar klockan åtta och då måste jag gå upp kvar i sex på morgonen..
Men efter skolan var jag och Amanda på stan ett tag. Jag försökte hitta något på H&M eftersom jag har massa rabatter och 100 kronor att köpa för där, men bara för att man vill hitta något så gör man självklart inte det! Det är alltid så, haha. Efter det så var jag och mamma på en visning av en lägenhet som är likdan som den vi har köpt men de har gjort om den precis så som vi hade tänkt göra om vår så vi skulle det och se hur det såg ut. Och det var jätte fint! Så det kommer nog bli jätte bra :) Bara typ två månader kvar tills vi flyttar nu ;)
Efter detta (ohja, vi hann allt med mycket idag ;) ) var jag på Frölunda och 421 och köpte världens mysigaste tofflor! Vita, fluffiga och varma :D Köpte även en jacka och en bikini. Bikinin passar perfekt för imorgon då jag och Amanda ska åka och bada! :D

Hahah vad jag tjatar! Men jag fick bara världens blogg-lust nu efter att typ inte bloggat på en vecka ;) hihi
Men ha det så bra och godnatt! <3




Alingsås!

Idag var jag och Felicia och hälsade på vår kära Camilla i Alingsås! Vi var ute på skogpromenad i Alingsås bokskogar , åt supergod lasagne, åt Camillas hembakade kaka och kollade på Harry Potter. :) Asmys! :)

       

   










På vägen till tåget såg vi en regnbåge! ;)

Hihi, vad mycket bilder det blev nu, men det gillar vi! ;) Men varför blir bilderna i mycket sämre kvalite när man laddar upp dem här? :(

Kraaam! <3



Heeej!

Allt bra? Hoppas det! :)

Idag har jag inte gjort så mycket. Bara tagit det lugnt och så, men sådana dagar behövs allt också ibland :) Så idag har jag bara tecknat, tagit en promenad (då jag hittade en fyrklöver! Hihi, gissa nu vem som ska önska sig något ;) ) och nu kollade jag, mamma och syrran nyss klart en film. "Valentine's day" hette den och den var väll sådär.. Den var ju rätt gullig, kul och så men inte direkt min favoritfilm. Men aja, alla filmer kan ju inte vara ens favoriter. ;)

Igår var jag på släktträff och det var jätte mysigt. :) Det är några i vår släkt som har en pråm där vi var inbjudna för att laga mat! Så igår lagade hela tjocka släkten (hehe inte riktigt, men nästan ;) ) italiensk mat tillsammans och åh så gott det var! Itlaiensk mat måste lätt vara den godaste maten ;)

Nä nu får jag ta och gå och lägga mig, Godnatt! <3

Heal The World


Den här bilden gjorde jag i våras någon gång. Jag tecknade av skivomslaget till Michael Jacksons låt "Heal The World" just för att jag älskar låten och jag älskar budskapet!

Vampire Suck och Darin

I onsdags var jag, Bella, Joanna och Andreas och såg filmen "Vampire Suck" på bio! Det var jätte kul och filmen var väl.... bra. Hahah man vet seriöst inte vad man ska säga om den.. Den var heeelt sjuk! Det var en skämtfilm om Twilight-filmerna och de hade lyckats pricka in exakt det som jag själv hade irriterat mig på i de riktiga filmerna, så allt var helt klockrent! En nackdel är ju att det kommer bli väldigt svårt att ta Twilght-filmerna seriöst eften den här filmen.. Men äh, kul var den ju! Och jag skulle allt kunna tänka mig se den igen. ;) (Feeliciaa!! ;) )

Sedan igår var jag och Amanda inne i stan för att gå på Darin-singering ;) Det var jätte kul och Darin var lika snäll (och söt tihi ;) ) som vanligt. :) Det är ganska skönt att det inte är lika hysteriskt runt honom längre. Det kommer typ lika mycket folk till singeringar, konserter och sånt men det är inte så att alla gör vad som helst för att få en så bra plats som möjligt eller stå längst fram i kön till en singering. Det kunde faktiskt bli lite väl mycket ibland... ;P

Annars har jag nästan inte gjort någonting, det är nästan som man längtar till skolan börjar nu.. Då får man i alla fall något gjort på dagarna. Fast jag lovar att så fort det har gått en vecka in på terminen kommer jag längta tills nästa lov ;)

Men aja, ha det så bra!! /Nicole


Visning och RixFM Festival

Heej! :) Idag har vi haft visning på vår lägenhet så vi har städat typ hela dagen (och nästan hela helgen..). Det var en hel del att städa för det fick verkligen inte ligga någonting framme och allting var tvunget att vara heeelt perfekt! Men visningen gick i alla fall bra och det var flera intresserade :) Nu är det bara en visnging kvar imorgon (Hur vi nu ska lyckas hålla det såhär städat tills dess?? ;) ) och sen är lägenheteh antagligen såld på onsdag! Gud vad konstigt det känns.. Det känns också jätte konstigt att det kom hem massa folk till en och kollade på ens lägenhet och snackade om alla för och nackadelar med den.. Man borde egentligen skicka någon man känner på visningen imorgon bara för att ha någon som går runt och högt snackar om alla fördelar med lägenheten för att trigga upp priset lite ;) Hehe

Igår var jag på RixFM festival för att kolla på Darin som uppträdde! Det var jätte kul och han var grym som vanligt ;) Det var självklart inte bara han som uppträdde utan flera andra artister också :) Men en sak som jag tyckte var var ganska dåligt var att de hade ett förband som spelade i 40 minuter innan allt började medans artisterna bara uppträdde med två till tre låtar var. Man kommer ju dit för att se artisterna uppträda och inte för att se något förband som inte ens spelade egna låtar.. Men aja, det kanske bara var jag som tyckte så ^^ Och man kan ju inte säga att de inte var duktiga!
Här är i alla fall två bilder från Darins uppträdande :)
 

Ojsan vsad jag bara snackar på nu ^^  Men aja, ha det så bra! Och Godnatt!! :)

THE KING OF POP!

Igår var jag, Felicia och Anna-lisa på kulturkalaset för att se en tribute till ingen mindre än Michael Jackson. Det var flera olika artister (bland annat Marit Bergman) som sjöng olika Michael-låtar i ungefär en och en halv timme. Det var jätte roligt att se och jag tyckte att speciellt en tjej som sjöng Dirty Diana var sjukt duktig! Vilken inlevelse! Man skulle inte direkt tacka nej till att få den rösten.. ^^

Men i alla fall så fick den här tributen mig att inse hur grym och stor Michael egentligen är! Hans album "Thriller" är det bäst sålda albumet någonsin och har sålt över 104 miljoner exemplar! Under hela sin karriär har Michael sålt ungefär 750 miljoner album och singlar. 750 miljoner! Det är otroligt mycket! Han var också en otroligt duktig dansare (ingen kan väll ha missat Moonwalken? ;) ) och är en stor förebild för många inom musiken.

Här är två av mina favorituppträdanden av Michael Jackson:



Den första låten, Man In The Mirror, har varit min absoluta favorit sen jag började lyssna på Michael. Jag bara älskar den! Från det otroligt fina introt och låten ut, för mig finns det ingen annan låt som kan mäta sig med denna. Jag gillar även texten och budskapet i låten, speciellt gillar jag textraden "If you wanna make the world a better place take a look at yourself and then make a change". Det är ju så sant! Vill vi att jorden ska bli en bättre plats måste vi börja med oss själva. Vi kan inte tänka att alla andra kommer ta hand om det, då kommer det aldrig bli någon förbättring!

Även om Michael själv inte levde föralltid så kommer hans musik göra det. Ingen kan mäta sig med Michael Jackson, the king of music! :)



Alfons

Jag satt och kollade igenom gamla bilder på Alfons och då slog det mig, jag måste ju ett inlägg som handlar om min katt! Så här kommer några bilder på lilla fina Alfons :) (Eller Molgan som Felicia kallar honom eftersom det knappt är någon som har sett honom för fegisen blir rädd och sticker så fort vi får besök :P )

 
Alfons har precis flyttat hem till oss, kolla vad liten och söt!


Alfons vill boxas..


Och gör hipphopp-snurr på huvudet...


Kolla vad fin han är! :)


Nää, nu måste jag gå och lägga mig. Puss och kram! :)


Lat-dag

Idag har jag verkligen haft en lat-dag, jag har inte ens gått utanför dörren ;P Det här är vad jag har hållt med sysselsatt med :)


Jag borde gå och lägga mig....

...det borde jag verkligen... Men ändå sitter jag här och kan inte sluta teckna. Det är ganska konstigt egentligen, varför går det alltid som bäst att teckna mitt i natten? Det borde inte vara så, på natten ska man ligga och sova så att man blir utvilad och glad till nästa dag! Men tydligen är jag den enda som inte har förstått det för här sitter jag jätte pigg och helt ensam medans alla andra sover. Kanske borde jag också gå och lägga mig, i alla fall försöka sova.. fast äh, jag sitter nog här ett tag till ;)

Kulturkalas och gamla teckningar

Idag var jag och hälsade på Felicia som jobbar på kulturkalaset! Det var så kul så :) Det var någon standup-kock som snackade om hur man skulle äta mer ekologiskt men han var så flummig att man knappt fattade vad han sa ;) hehe

Men i alla fall, sen när jag kom hem skulle jag leta reda på mina färgpennor som jag inte inte avänt på flera år (jag använder alltid bara blyerts om jag får välja själv men jag tänkte att det kankse skulle vara bra om jag börjar variera mig lite mer ;) ) och vad hittar jag inte då? Jo, ett teckningsblock från 2006! hihi det var jättekul att titta i det så tänkte att jag skulle lägga ut några av bilderna här, så de här bilderna gjorde jag för fyra år sedan ;)

        

  


 En röd häst med blå man som dricker grönt vatten, ja varför inte? ;)


Första inlägget!

Nu har Felicia fått min att börja blogga... så välkomna till min blogg! :D


RSS 2.0