Länge sedan..

Hejhå!

Allt bra? Ush vad dålig jag varit på att uppdatera nu det senaste.. Var typ nästan exakt en vecka sedan jag skrev senast! Först har jag inte haft internet över huvud taget och sen har jag haft så mycket att göra. Eller egentligen inte, men ni vet när det känns som om man har hur mycket som helst att göra och håller på med något 24/7 men på kvällen när man tänker tillbaka på vad man gjort under dagen så tycker man inte att man gjort något vettigt alls! Fast tiden har bara flygit iväg! Gillar inte när det är så. Vill ha jättemycket gjort på ingen tid alls :P Fast vem vill inte det?

Aja, var nyss nere i tvättstugan med mamma och herregud, hur många gånger kan man misslyckas med att tvätta? Vi flyttade ju hit för bara några veckor sedan och tvättstugan här är lite speciell.. Allt funkar inte riktigt som det ska och det tar ett tag innan man lär sig vilka torkskåp som man måste springa när och sätta på en gång i halvtimmen eftersom de stänger av sig och vilka tvättmaskiner som krånglar. Det har inte vi gjort :P Så det är ganska ofta vi kommer ner och märker att tvättrummen stängt av sig efter en halvtimme, våran tvättid är slut och inte ett skit är tort! Hahah!

Vet ni? Jag skrev ju i senaste inlägget (för en vecka sedan) att det snöade och hoppas det på att det skulle lägga sig.. Det gjorde det! Och snön är fortfarande kvar! Kolla bara på bilden nedan hur det såg ut dagen efter då jag vaknade! Synd bara att pappa inte hade bytt till vinterdäck på bilen så vi var tvugna att ta bussen vart vi än skulle. Duktigt pappa! Inte för att jag har något emot det, älskar att åka buss! Men det går ju knappt några bussar till lille Eklanda! Lite kul ändå att när jag är hos pappa i Eklanda åker jag buss hela tiden men när jag är hos mamma i Vasastan kan det gå nästa en vecka utan att jag åkt varken buss eller spårvagn. Oj vad jag pratar om ingenting nu :P Aja, jag älskar snö i alla fall, så mysigt <3 (Hur många gånger kan jag ha sagt det nu..? Många! :P )


Snön i lördags från mitt rum hos pappa...


 


Snön för någon dag sen hemma hos mamma. Även denhär tagen från mitt sovrumsfönster.. Vill att det ska snöa mer! :D

Nu ska jag ta och gå och lägga mig. Imorgon är det fredag! :D Ha det så bra nu och godnatt!<3


Kommentarer
Postat av: Miichie

sv; taack! :D

detsamma :)

2010-11-26 @ 01:00:11
URL: http://eendastmiichie.blogg.se/
Postat av: Sandra

Mys med snö:D

2010-11-26 @ 09:50:32
URL: http://sandrasobecks.blogg.se/
Postat av: amelia

haha ja, det är gott ;)



allt bra?

2010-11-26 @ 10:23:14
URL: http://amelialemstrom.blogg.se/
Postat av: Anonym

aa här har vi ganska mycket snö :)

det är toppen med mig, hur e de med dig då?

kram

2010-11-26 @ 12:14:10
URL: http://duggin.blogg.se/
Postat av: ROBINA ^^

I know :P I want them :D ser sy mysiga ut :) haft en bra start på fredagen? =)

2010-11-26 @ 15:35:18
URL: http://refflan.blogg.se/
Postat av: sara Yo

det är lungt ;)

haft en bra dag? :)

2010-11-26 @ 16:25:47
URL: http://sarayo.blogg.se/
Postat av: Laks

Precis så känner jag också jätteofta! Man tycker man har ägnat hela dagen åt att jobba, å tycker "åh va stressigt det har vart".. fast egentligen har man inte gjort nånting.. X) så är typ min vardag.. :P



SV: Låter som en jättebra idé tycker jag! Men man måste faktiskt inte vara antingen eller. Man kan äta kött ibland om man tycker att det är alldeles för svårt att sluta liksom. Eller äta vegetarisk tre dgara i veckan t.ex. Det är bäst att göra som man känner för, lyssna på sig själv :) alla insatser betyder något, så även om man inte är hel-vegetarian så spelar det ändå en jättestor roll att man iaf GÖR någonting - istället för ingenting.. :) lycka till, hoppas du trivs i den gröna vego-världen :)

2010-11-26 @ 17:26:56
URL: http://laks.webblogg.se/
Postat av: ALEXANDRA FRÅN SKÅNE

härligt att du mår bra :) jotack här är det bara fint oxå. händer annars ikväll då?

ha det fint du :)

2010-11-26 @ 17:32:32
URL: http://stadsglitter.blogg.se/
Postat av: Anonym

hääänder ikväll! :)

2010-11-26 @ 18:09:06
URL: http://samralong.blogg.se/
Postat av: Jasmine

Jag uppdaterar inte heller så flitigt, men ändå. Jag får dåligt samvete, när jag inte ger mina läsare något nytt att läsa. Dessutom sjunker ju statistiken kraftigt och det gör mig lite nere. Det är det som gör att jag trots allt sätter mig och skriver vissa dagar.

Kul att snön ligger kvar.



Svar: Min kalender är överdrivet nerkladdad, det är jag medveten om. Men jag kan inte ha allt i huvudet, då blir jag galen. Hoppas att du kommer på något sätt som underlättar för dig, så att du slipper gå och tänka på alla måsten.



Kram

2010-11-26 @ 21:53:59
URL: http://rosanatt.blogg.se/
Postat av: felicia

tack :)

härligt!

det är toppen med mig

2010-11-27 @ 00:28:25
URL: http://helenfelicia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0