Jag heter Kalle Kotte och bor i en gran


Skulpturlektion

Stephany snodde min kamera under skulpturlektionen idag :) Jag hittade minst 7 olika bilder på hennes egna skulptur (den 3:e bilden, han med en mask sittandes på armnen!) :D

Nu ska jag återgå till att mitt pluggande om Gustav II Adolf, drottning Kristina, Vasasönerna, upplysningsfilosofi, Axel Osenstierna och allt annat spännande vi har till historiaprovet på tisdag. Synd bara att vi har femtioelva andra saker att plugga på så att det bara blir stressigt istället för kul.. Aja, jullov om knappt två veckor! :D


Skolavslutning i 9an

Är inne på familjens dator eftersom har slut på battrier och jag orkar inte ladda :P
Men i alla fall så är det så kul ibland för den här datorn är alldeles full med gamla bilder! Så nu hittade jag massa gamla bilder från skolavslutningen i nian. Jag kommer verkligen ihåg den dagen! Det var liksom så stort. Vi hade låg, mellan och högstadiet i samma skola, dessutom hade jag bott i Eklanda i hela mitt liv. Så även om jag var så trött på  Eklanda skolan så jag kunde spy och bara ville bort där ifrån så var det en sån trygghet! Jag trodde jag skulle sakna det. Men så fel jag hade! Jag har inte saknat min gamla klass en sekund. Dessutom har jag världens bästa klass på Schillerska nu :) <3

Här är en bild på Amanda, mig, Ingrid och Josefin när vi gick ut nian för två sommrar sen. Hihi, vi ser så små ut :) Och jag kommer ihåg mitt hår där som längre! :PNu måste jag ta och plugga lite till vårt idrottsprov till imorogn, bara gå genom allt en sista gång. Sen får jag väll ta tag i alla 258953953 andra saker som måste göras.. Ush! Jag vill ha jul nu. Jullov! Och jag ska inte plugga någonting på hela julen, så det så :) 


Måndag

Hejhå!

Är det bara jag som inte kan låta bli att bli alldeles varm inombords varje gång jag går ut genom dörren och ser hur marken redan är överfylld med snö som inte slutar falla? Hoppas det kommer mer, mer, mer!

Nä nu ska jag inte tjata ut er med en massa snö-tjat. Dagarna rullar på här. Snart är det jullov och det behövs verkligen kan jag säga! Så mycket stress nu på slutet. Att lärarna aldrig lär sig, alla lägger alltid allt de sista veckorna. Kan de inte sprida ut det lite? Jag menar, vi hade typ inte ett enda prov de första veckorna och nu, pang! kommer allt. Antar att det är så för alla, men jag är inte på humör idag och klagar bara på allt. Förlåt!

Nu ska jag nog ta och lägga mig. Får skita i allt som jag egentligen skulle hunnit med idag men inte hann. Lägga undan alla tankar på sveriges 1700-tal, Carl Michael Bellman, idottsläxan och bildskisser. Vill inte bry mig. Orkar inte bry mig. Tänker bara på annat och kan inte konsentrera mig, då kan jag lika gärna skita i det. Hejhå vad positiv jag är! Får gå och lägga mig och hoppas på att jag vaknar upp på ett bättre humör ;)

Godnatt! Sov sött och ha det bra <3

Skogspromenad och jul på liseberg

Heej! Allt bra? <3

Söndag idag och skolan börjar imorgon, har ni haft en bra helg? Det har jag! Eller det har väll varit både och, men det bra väger upp det negativa. Så de så. :)

Igår var jag, Amanda, Josenfin, Ingrid, Hampus och hans kompisar på jul på Liseberg. Gud vad mysigt det är där på vintern! :D Att bara gå runt där och bara vara räcker liksom gott och väl. Sen hade de djur där också, de små grisarna var bara för söta! Jag ville bara hoppa in in deras inhägnad och krama dem, hihi! Annars blev det middag på Burger King (där det var så fullt att vi fick sitta i varandras knän för att få plats!), spelhallen, godis och gasten. Som inte alls var så läskig som jag kom ihåg den! Stod liksom med världens ångest vid ingången och visste inte om jag skulle våga. Men så kom det en liten tjej på typ 6 år som bara gick rakt in, då hade jag liksom inget val längre. xD Men jag hade oroat mig i onödan, inte läskigt alls ju :( När de stängde ville Hampus och hans kompisar att vi skulle följa med till ett annat ställe (fatta aldrig vart det var :P) men då ville Ingrid åka hem så vi gjorde det. Kul hade vi i alla fall :)

Idag var jag och pappa på skogspromenad (kolla bilderna!). Jag älskar skogpromenader! Det är något jag saknar hos mamma i stan! Men bara man får någon liten skogspromenad här och där är det ingen fara :)


Äntligen klar!


Nu får den där himla affischen vara klar, jag orkar inte med den mer. Det är en hel del som jag inte tycker är så bra som det skulle kunna bli men jag vill inte lägga mer tid på den nu. Det blir ändå inte bättre :P

Det här är alltså ingen som ska användas som den "riktiga" affischen utan det är bara i vissa ämnen (Digitalt skapande och estetisk verksamhet om man nu har valt bild) som alla får göra en och sen så väljer de ut en av dem. :)

Nu måste jag sova. Har varit skittrött hela veckan! Godnatt! <3

Träna, träna, träääna!

Var och tränade för en stund sedan, vilken energi man får! Vad jättetrött innan och har hållit på att somna hela dagen men nu är jag pigg och full med energi igen :) Full med energi för att göra läxor, ush :P Måste bli klar med den där photoshopbilden nu.. Älskar att teckna och måla men nu har jag ingen lust! Vill mycket hellre krypa upp i soffan men en kopp té och läsa eller se en bra film.. Aja, det är väll bara att sätta igång ändå antar jag ;)

Imorgon är det ju fredag, och sen helg! Då blir det jul på liseberg och sen är det andra advent. Bara 22 dagar kvar till jul nu ju <3 Det känns som om alla har börjar köpa massa julklappar nu men jag har inte ens tänkt på det! Aja, jag kommer väll göra det den 23:e eller något, som vanligt :P

Nää, nu måste jag sätta igång här.. Ha det så bra! :)

Affisch i Photoshop

Hejhå! Allt bra mer er? :D

Jag sitter och målar lite i photoshop, försöker få klar en bild till digitalt skapande men det blir aldrig som jag vill ju.. :( Vi ska göra en plansch till kulturdagarna till vår skola, så det känns som om det måste bli bra då ju! Fast nu skiter jag i det så får det bli som det blir.. Den är nästan klar men det är bara sånna där småsaker som krånglar.. Fast det får vänta till imorgon för nu måste jag sova!

Här är en del av bilden jag håller på med i alla fall. Den delen jag är nöjd med.. På hela bilden står hon och målar och så är det ju text.. Aja, här är en del i alla fall! Har lagt ut den förut, men skitsamma!Jag vill nästan inte forsätta nu för det känns som att jag snarare kommer förstöra än förbättra den.. Fast jag har sparat den såhär så det är allt värt ett försök! :)

Men nu ska jag gå och lägga mig.. Godnatt! <3


Ana Gina busringer


Det här klippet är så himla kul! :D Fattar inte hur hon kan hålla sig för skratt?


RSS 2.0